STEPHAN België werd in 1988 opgericht door de heer Marc Goetgeluk en bestaat momenteel uit een team van 6 mensen. De firma is gevestigd in Nazareth, een 15-tal km van de Oost-Vlaamse hoofdstad Gent.

Het verdeelt de kwaliteitsvolle machines van het Duitse merk STEPHAN, een belangrijke leverancier die machines ontwerpt en bouwt voor de voedingssector, en dit reeds sinds 1953. De naam STEPHAN is wereldwijd bekend en staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, vernieuwing, ergonomie en prestatie, waar de klant centraal staat.

STEPHAN België bewerkt exclusief de Benelux markt, maar heeft klanten over de hele wereld.

Onze missie is het leveren van kwalitatief hoogstaande machines voor zowel kleine en middelgrote ondernemingen als voor de industrie met oog voor de specifieke noden van de klant. Het heeft een uitstekende dienst na verkoop, die tot uw dienst staat met een snelle interventie en ervoor zorgt dat uw investering optimaal en lang rendeert.

Heeft u een onderdeel nodig? We zijn blij om u te helpen. Vul het formulier in of bel ons. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

ONDERDELEN/TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Heeft u een specifiek verzoek? We zijn blij om u te helpen. Vul het formulier in of bel ons. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

VERZOEKEN